Moldovenii din străinătate nu vor mai avea o țară unde să revină, dacă vor susține masiv la anticipate partidele de dreapta

Moldovenii din străinătate nu vor mai avea o țară unde să revină, dacă vor susține masiv la anticipate partidele de dreapta, a declarat președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, invitat la REN TV Moldova. 

Deputatul susține că, dacă forțele de dreapta vor ajunge la guvernare, Republica Moldova va dispărea ca stat, iar populația va sărăci. 

”Diaspora trebuie să înțeleagă că, votând partidele de dreapta, va ajunge în situația când nu vor mai avea o țară în care să revină. Dacă la guvernare vor veni forțele de dreapta, Republica Moldova va dispărea ca stat. Moldova va deveni o țară de buzunar, care va executa toate ordinele partenerilor occidentali, iar bunăstarea poporului va avea foarte mult de suferit. Avem exemplul Ucrainei. Este o temă la care trebuie să se gândească foarte serios moldovenii aflați peste hotare”, a spus deputatul PSRM. 

Corneliu Furculiță a mai declarat, în cadrul emisiunii, că PAS face acum presiuni pe partidele unioniste pentru ca acestea să nu se înregistreze în campania electorală, pentru a nu face concurență partidului condus până nu demult de Maia Sandu la alegerile anticipate din vară.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.