Modelul Anastasia Fotachi a împlinit 24 de ani

Modelul Anastasia Fotachi a împlinit 24 de ani. Cu această ocazie, urmăritorii o felicită intens pe rețelele sociale și-i urează la mulți ani. Dar se pare că și cei dragi s-au pregătit în cel mai responsabil mod pentru acest eveniment, asta pentru că, cel puțin, unul dintre cadouri este puțin spus… generos, transmite stiridinmoldova.md.

Anastasia a dat start zilei de naștere într-un fel mai special, aceasta fiind prezentă, alături de iubitul ei, Gabriel Stati, la nunta lui Tany Vander și Vasily Lungo. De acolo, modelul a ținut să facă mai multe filmulețe, dar și să posteze câteva poze pe Instagram.

Aceasta a ales o rochie împănată de culoare albastră care i s-a potrivit perfect și nu a făcut decât să-i accentueze silueta perfectă.

Tot ieri, Anastasia a fost surprinsă cu un cadou, pe care nu a ezitat să-l afișeze și pe Instagram. Aceasta a primit în dar o brățară prețioasă marca Cartier, care a fost frumos poziționată într-un buchet enorm de trandafiri.  Iar prețul afișat pe site-ul oficial al „Cartier”, pentru o astfel de brățară, este nici mai mult, nici mai puțin de… 26.700 $! 

Se pare că Anastasiei i-a plăcut cadoul generos, astfel încât a ales să poarte brățara chiar în dimineața aceasta, în timp ce-și savura cafeaua „la înălțime”, în unul din hotelurile din capitală. Iar în pozele pe care le-a postat pe pagina de Instagram putem observa cât de bine i se potrivește.

Omagiata a fost felicitată și de prietenele ei: „Am cei mai buni prieteni din lume”, a scris Anastasia la o poză.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.