Mișcarea de interzicere a PAS prinde avânt: Peste 100.000 de semnături adunate de Partidul Renaștere în timp record

Partidul Renaștere a reușit să colecteze peste 100.000 de semnături în sprijinul inițiativei de interzicere constituțională a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). În ciuda provocărilor și presiunii, mișcarea a reușit să mobilizeze cetățenii într-o perioadă de timp foarte scurtă.

Liderul Partidului Renașterii, Natalia Parasca, a subliniat că aceasta a fost o perioadă dificilă, caracterizată de rezistența extraordinară pe care activiștii săi au întâmpinat-o.

“Practic, toate mijloacele de informare în masă au fost acoperite cu imaginile ofițerilor de poliție care încercau să oprească prin forță strângerea semnăturilor împotriva PAS. Dar, din păcate, principalul lucru a fost omis din imagine. Cei 100.000 de moldoveni care au venit la corturile noastre și ne-au dat semnăturile lor au fost lăsați în afara imaginii,” a subliniat Parasca.

Efortul de colectare a semnăturilor a inclus cetățeni dintr-o gamă largă de categorii sociale și a cuprins numeroase zone geografice. De la pensionari la tineri, de la șomeri la antreprenori, mișcarea a atras sprijin din toate colțurile societății moldovenești.

Parasca a dezvăluit că printre semnatari s-au numărat chiar și cei care au votat pentru PAS și au fost dezamăgiți de direcția pe care a luat-o guvernarea.

“Mulți oameni au spus că au votat pentru PAS și acum se simt înșelați. Nu așa își imaginau ei “vremurile bune”!” a adăugat ea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.