Ministerul Economiei și Infrastructurii a invitat transportatorii la dialog

Ministrul Economiei Anatol Usatîi se declară deschis să discute cu toate asociațiile patronale din domeniul transporturilor rutiere de persoane în vederea identificării unor soluții durabile de eliminare a constrângerilor normative și birocratice pentru dezvoltarea eficientă a ramurii. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei şedinţe la Ministerul Economiei.

„Suntem conștienți de faptul că problema tarifară din domeniu este una ce a fost neglijată pe parcursul mai multor ani. Totodată, considerăm că abordarea acesteia de o manieră ultimativă fără a lua în calcul calitatea și siguranța serviciilor pentru călători nu este o abordare corectă”, a declarant ministrul Anatol Usatîi.

Totodată, Ministerul a inițiat consultări transparente, pe platforma Consiliului Consultativ al Ministerului Economiei și Infrastructurii, în vederea identificării problemelor ce contribuie la stagnarea domeniului, dar și a soluțiilor pentru depășirea acestora, asigurând un echilibru între interesele operatorilor de transport și călătorilor ce beneficiază de serviciile acestora.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.