Milla Jovovich, însărcinată la 43 de ani, după ce a suferit un avort spontan

Actrița a dezvăluit că a trecut printr-o adevărată dramă – a pierdut o sarcină fiind deja la un termen mare. Acum însă, Milla Jovovich, trăiește o nouă bucurie, este din nou însărcinată, transmite stiridinmoldova.md.

În seara zilei de 7 august, Milla Jovovich a dezvăluit o mare bucurie lumii întregi. Actrița, în vârstă de 43 de ani, și-a arătat burtica proeminentă și le-a povestit tuturor că este din nou însărcinată.

„După ce am aflat că sunt însărcinată, acum 13 săptămâni, am avut un amestec de sentimente cuprinse între bucurie completă și groază. Din cauza vârstei și pierderii ultimei sarcini, nu am vrut să mă atașez prea repede de acest potențial copil. În mod evident, acest lucru nu a fost distractiv, iar ultimele luni eu și familia mea trăiam ca pe ace așteptând o mulțime de rezultate la diferite teste petrecând cea mai mare parte a timpului în cabinetele medicilor. Slava Domnului că suntem bine și am aflat că am fost binecuvântați cu o altă fată! Oricum, urați-mi noroc mie și copilului meu! Vă trimit tuturor multă dragoste și vă voi ține la curent cu evoluția mea!”, a dezvăluit fericită vedeta.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.