Meghan Markle și Prințul Harry sunt cuplul preferat de fotografii regali

Meghan Markle și Prințul Harry sunt foarte apreciați de fotografii regali, ei fiind cuplul preferat al acestora datorită relației pe care o au, transmite stiridinmoldova.md.

Știm deja că Ducele și Ducesa de Cambridge sunt cei care vor conduce într-o zi Regatul Unit, însă se pare că Meghan Markle și Prințul Harry sunt cei care i-au cucerit pe fotografii regali

Potrivit Express, fotograful regal Tim Rooke a declarat că îi preferă pe Ducele și Ducele de Sussex, relația lor fiind una „reconfortantă”. Acesta a declarat că a fotografiat mulți membri ai familiei Mountbatten Windsor, însă experiența cu Harry și Meghan a fost cea mai bună, declarând că turneul din Australia a fost un moment important în cariera sa.

„Nu am un moment specific care să fie preferatul meu, dar a fost absolut fantastic și un lucru incredibil să merg în turneu cu Ducele și Ducesa de Susex.”

Tom Rooke a declarat că el a fost prezent și la Jocurile Invictus când Meghan și Prințul Harry la începutul relației și apreciază cât de apropiați sunt cei doi, gesturile de afecțiune fiind destul de rar întâlnite în cazul familiei regal.

„Un lucru pe care îl iubesc la a-i fotografia pe Ducele și Ducesa de Sussex este să văd cât de afectuoși sunt unul cu celălalt. Este reconfortant să văd cât de intimi pot fi drept cuplu, ei ținându-se de mână aproape de fiecare dată când sunt împreună.”

Expertul în protocolul regal, Myka Meier, a declarat pentru Inquisitr că nu există reguli atât de stricte când vine vorba de a arăta afecțiune în public, fiind vorba în general despre bun simț și o bună judecată.

Cu toate acestea, Regina Elisabeta a II-a nu a arătat niciodată semne de afecțiune în public, Majestatea Sa și Prințul Philip neținându-se până acum de mână în public.

Rooke a vorbit și despre membrii mai tineri ai familiei regale, copiii Ducelui și Ducesei de Cambridge. „Copiii familiei regale sunt minunați și am avut oportunitatea de a-i fotografia în călătorii alături de părinții lor. Când eram în turneu în Australia am putut să îi fotografiez pe George și Charlotte la o petrecere aniversară.”

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.