Meghan Markle, noul editor al revistei vogue din Marea Britanie

Contul de Instagram al Ducelui și Ducesei de Sussex, Sussex Royal, a postat coperta British Vogue pe care Meghan Markle a ales-o din postura de guest editor al primei luni de toamnă, transmite stiridinmoldova.md.

„Numărul de septembrie al publicației se intitulează Forces of Change, iar pentru copertă, ducesa a făcut o selecție a femeilor din diverse domenii, care au avut un impact și luptă în continuare pentru egalitate, bunătate, justiție și libertate în gândire”, este mesajul atașat în postarea de pe contul ducilor. Printre femeile selectate se află și un spațiu liber, o oglindă, astfel încât, atunci când este ținută în mână, chipul persoanei se reflectă și aduce un sentiment de apartenență la colectiv.

Coperta include 15 femei foarte cunoscute, celebrități precum Salma Hayek, Yara Shahidi, Gemma Chan, Laverne Cox, Jane Fonda, Jameela Jamil, și Christy Turlington, precum și activista Adwoa Aboah, modelul Adut Akech Bior, sportiva ce practică box Ramla Ali, Prim-Ministrul Noii Zeelande Jacinda Ardern, educatoarea Sinéad Burke, dansatoarea Francesca Hayward, scriitoarea Chimamanda Ngozi Adichie, și tânăra activistă pentru mediu Greta Thunberg. Brené Brown, Jameela Jamil, și multe altele au scris articole pentru acest număr special, la fel și Meghan.

Potrivit reporterului regal Emily Andrews, Meghan nu a vrut să apară pe copertă. Aceasta a intervievat-o pe Michelle Obama, iar Harry a stat de vorbă cu Jane Goodall, articole scrise pentru revistă. Potrivit lui Emily, Meghan a spus: „Prin acest obiectiv sper să simțiți puterea colectivului în selecția diversă de femei alese pentru copertă, precum și echipa de sprijin la care am apelat pentru a o scoate la lumină. Sper ca cititorii să se simtă la fel de inspirați pe cât mă simt eu de Forces for Change.”

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.