Doc // Medicii din Briceni au dat semnături în susținerea Guvernului Pavel Filip

Şi medicii din raionul Briceni fac un apel către cetăţeniiRepublicii Moldova să sprijine Guvernul condus de Pavel Filip. Aceștia s-au solidarizat cu colegii de breaslă din alte raioane, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

“Ne exprimăm susţinerea pentru Guvernul Pavel Filip, singurul guvern legal şi legitim al Republicii Moldova, care continuă să-şi îndeplinească îndatoririle şi să administreze treburile curente în ţară. Considerăm că actualul blocaj politic trebuie depăşit prin dialog în interiorul clasei politice, pe baza respectării legii şi a angajamentului sincer de a găsi cea mai bună soluţie pentru ţară”, se conţine în apelul citat.

“Dorim de asemenea să muncim în continuare, ca angajaţi în sistemul medical din Republica Moldova, ca să putem asigura asistenţă medicală de calitate tuturor celor care au nevoie. Avertizăm că prelungirea stării de conflict şi incertitudine poate avea ca efect degradarea actului medical din ţară, cu consecinţe negative asupra stării de sănătate a populaţiei”, considseră medicii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.