Marina Tauber propune colaborare cu primarul Bălțiului, Alexandr Petkov

Echipa lui Ilan Șor demonstrează, nu prin cuvinte, ci prin fapte că participarea la alegeri nu a fost dictată de dorința de a obține funcții și a ocupa locuri de muncă care să le asigure „pâine și unt”, dar de dorința sinceră de a face viața oamenilor mai bună.

Ex-candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți din partea Partidului „ȘOR”, deputatul  Marina Tauber, s-a adresat noului primar al capitalei de nord a Moldovei, Alexandr Petkov, cu o propunere de colaborare, pentru ca locuitorii orașului să nu rămână ostaticii jocului murdar al actualei guvernări.

„Echipa noastră a participat la alegeri pentru a transforma Bălțiul în într-un oraș de vis. În ciuda fărădelegilor, organizate de Sandu, noi ne dorim să realizăm acest vis, și să implementăm în Bălți multe proiecte frumoase. De aceea, mă adresez primarului ales Petkov cu rugămintea de a oferi posibilitatea echipei noastre de a începe, concomitent cu primăria, reparația curților în Bălți și, de asemenea, construcția parcului”, a scris politicianul pe pagina sa de socializare.

Vă amintim că, la ultimele alegeri generale locale au fost încălcate toate normele democratice, în primul rând, dreptul de a alege și de a fi ales. Toți cei trei candidați la funcția de primar al municipiului Bălți, susținuți de echipa lui Ilan Șor, au fost scoși din cursă sub diverse pretexte.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.