Marele merit al Guvernului condus de Ion Chicu este faptul că a reușit să păstreze integritatea și stabilitatea țării, spune un deputat PSRM

Marele merit al Guvernului condus de Ion Chicu este faptul că a reușit să păstreze integritatea și stabilitatea țării, în condițiile în care aceasta a fost lovită din plin de criza pandemică. Declarația aparține deputatului PSRM Vladimir Golovatiuc și a fost făcută în contextul dezbaterilor asupra moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu, depusă de fracțiunile PAS, PPDA și susținută de grupurile Candu și Șor.

„Pandemia face ravagii, toate țările lumii sunt în criză, sute de mii de morți și infectați, iar Moldova nu face o excepție. Cu toate acestea, Guvernului Republicii Moldova i-a reușit să păstreze integritatea țării, stabilitatea ei”, a declarat Golovatiuc.

Acesta a mai declarat că acțiunile Guvernului au fost corecte și binevenite.

„Viața a confirmat că Guvernul a procedat corect, chiar dacă unii așa-ziși experți făceau pronosticuri sumbre – că se va prăbuși leul, că va fi colaps etc. Toate aceste pronosticuri au fost false – Guvernul a reușit să păstreze stabilitatea. Și partenerii europeni au încredere în Guvernul de la Chișinău, deoarece au acceptat să demareze negocierile privind acordarea ajutoarelor financiare”, a mai spus deputatul PSRM.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.