Marea Britanie: Lanţul de magazine Selfridges a deschis raionul de Crăciun cu 149 de zile înaintea sărbătorilor de iarnă

Lanţul Selfridges din Marea Britanie şi-a deschis luni magazinul de Crăciun, cumpărătorii având astfel ocazia să uite de canicula din această perioadă, transmite stiridinmoldova.md.

Selfridges a anunţat că devine astfel încă o dată primul din lume care deschide raionul de Crăciun, cu 149 de zile înaintea sărbătorilor de iarnă.

Reprezentanţii lanţului de magazine au declarat că succesul comercial al lansării din timpul verii a colecţiei dedicate Crăciunului s-a tradus în vânzări record de la an la an.

„Avem mulţi clienţi care ne vizitează din lumea întreagă, dornici să ia decoraţiuni şi suveniruri festive în timpul vacanţei de vară petrecută în Londra şi pe care nu le pot cumpăra acasă”, a declarat Eleanor Gregory, reprezentanta Selfridges.

„Lansarea din timpul verii a magazinului nostru de Crăciun vine în întâmpinarea cererii din ce în ce mai mari din partea clienţilor noştri interesaţi să facă cumpărăturile de Crăciun în afara sezonului tradiţional”, a adăugat ea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.