Maia Sandu s-a autoizolat, spune Igor Dodon

Maia Sandu s-a autoizolat și a ales tactica blocării în locul dialogului pentru soluționarea problemelor stringente din țară. Declarația a fost făcută de președintele PSRM, Igor Dodon, la emisiunea live de vineri.

Liderul socialiștilor a menționat că actualul șef al statului refuză să comunice cu Parlamentul și Guvernul, de aceea în situația actuală Legislativul trebuie să se implice activ în criza profundă din țară.

”Acum președintele țării s-a autoizolat. Se teme de COVID poate, de aceea nu se întâlnește cu Zinaida Greceanîi, cu membrii Guvernului. Nu vrea să discute, doar blochează. Blochează numirea Guvernului. Ce trebuie să facă Parlamentul? Parlamentul trebuie să se implice mai activ, ceea ce face acum doamna Greceanîi”, a spus Dodon.

Amintim, la solicitarea Guvernului, Parlamentul a elaborat un proiect de lege care prevede urgentarea procurării vaccinurilor anti-COVID-19 pentru a începe imunizarea în masă a cetățenilor. Documentul urmează să fie votat astăzi la ședința Legislativului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.