Maia Sandu, lua, lunar, câte trei plicuri cu bani de la fostul premier Vlad Filat

În perioada în care era Ministru al Educației, liderul PAS, Maia Sandu, lua, lunar, câte trei plicuri cu bani de la fostul premier Vlad Filat. Banii veneau de la fostul primar de Orhei, Ilan Şor, principalul beneficiar în scandalul miliardului furat. Dezvăluirea a fost făcută de bloggerul Eugen Luchianiuc, într-un live pe pagina sa de Facebook.

“Ieri s-a vorbit despre punga pe care ar fi primit-o Igor Dodon de la Plahotniuc. Trebuie să vă spun că Maia a luat tot dintr-un astfel de “culiocel”, pe care Ilan Şor i-l ducea lui Vlad Filat, iar Filat împărțea banii în pliculețe. Astfel, Maia când se ducea la începutul fiecărei luni să-şi ia plicul, de fapt lua trei plicuri – unul pentru ea, unul pentru Igoraş şi unul, pentru restul, alde Dan Perciun şi alţii”, a declarat Luchianiuc.

Bloggerul mai spune că nu are niciun respect pentru Maia Sandu, deoarece aceasta nu a făcut nimic pentru profesori sau educatori în perioada în care deținea funcția de ministru al Educației.

“Atât timp cât ea a fost la Ministerul Educaţiei, salariile pentru angajații grădinițelor a fost mărit o singură dată şi atunci mizer. Atunci când această figură politică Maia Sandu vă va vorbi de educație, eu dacă aş fi alături aş scuipa-o în ochi”, a mai spus bloggerul citat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.