Maia Sandu jertfește cu viața și sănătatea oamenilor, pentru a întoarce stadionul republican ambasadei SUA, spune un deputat PSRM

Președintele ales, Maia Sandu, scoate moldovenii la protest, în plină pandemie, pentru a apăra interesele ambasadei SUA la Chișinău. Despre aceasta deputatul PSRM, Adela Răileanu, a scris pe pagina sa de Facebook. Socialista a ajuns la această concluzie, după ce pa pagina oficială a PAS a apărut un anunț, prin care cetățenii sunt chemați la manifestație, pentru a apăra terenul fostului stadion republican.

“Majoritatea cetățenilor au fost nedumeriți joi de protestele din fața Parlamentului, dar și de agresivitatea deputaților PAS, care au rupt microfoane, au distrus utilaje, au aruncat cu apă și pahare, s-au îmbulzit și au lovit cu pumnii. Maia Sandu este deja președinte ales și nimeni nu intenționează să-i ia mandatul. Motivul real al agresivității lor a fost altul, pe care l-au scris astăzi într-un mesaj de chemare la protest în următoarele zile.

“Au furat aeroportul, acum fura stadionul!”, spun cei din PAS. Așa-dar, motivul real de ce Maia Sandu scoate oamenii la proteste în stradă, pe timp de pandemie, când se înregistrează zilnic noi recorduri de cazuri pozitive COVID-19, este să apere terenul fostului stadion republican, care a fost cedat de guvernele anterioare Statelor Unite, pentru a construi sediu pentru o nouă ambasadă. Asta e purul adevăr, despre care s-a vorbit și joi, doar că mulți o făceau în șoaptă”, a scris Adela Răileanu.

Deputatul socialist i-a amintit însă, Maiei Sandu că anume ea a fost cea, care a ridicat mâna pentru concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Adela Răileanu a publicat și un material video, care confirmă cele spuse mai sus.

„PAS acuză socialiștii că ar fi furat aeroportul? Mint de îngheață apele! Socialiștii au fost cei care au protestat față de furtul aeroportului, în timp ce Maia Sandu și colegul ei din PLDM, Veaceslav Negruță, pe care vrea să-l facă acum consilier prezidențial, au votat pentru concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău”, a mai scris parlamentarul.

Într-un final, deputatul a chemat cetățenii să nu se lase prostiți de către cei care au votat cedarea Aeroportului, iar acum îi cheamă să apere cedarea terenului stadionului republican pentru altă țară.

“Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră și a celor apropiați. Iar politicienii, dacă au probleme, să le rezolve prin dialog, pentru asta au fost aleși în funcție, nu pentru a provoca destabilizare și haos”, a conchis deputatul PSRM.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.