Maia Sandu a îngenuncheat țara forțelor din exterior, susține ce de-al treilea președinte al țării

Maia Sandu a îngenuncheat țara forțelor din exterior, a declarat președintele PCRM, Vladimir Voronin, la o emisiune difuzată de TVC21. Potrivit liderului comuniștilor, în prezent Republica Moldova este condusă din străinătate, iar Sandu ignoră cu desăvârșire interesele constituționale ale statului Republica Moldova.

”Ea nu a citit Constituția Republicii Moldova, nu știe ce e scris în Constituție. Cred că a citit doar Constituția României. Avem președinte cu două pașapoarte în buzunar. Unde s-a mai văzut asta. Ea stă în Președinție și nu știe nimic. De aceea, țara este condusă din exterior. Nu noi conducem țara, noi suntem aici chiriași. Știați că Aparatul Președinției este finanțat în prezent de Fondul Adenauer.  Soros finanțează aici mai multe ONG-uri și dacă alegerile parlamentare nu vor avea un rezultat pe care și-l doresc ei, aici va fi ceea ce a fost în 2009”, a declarat Voronin.

Liderul PCRM susține că anume această stare de lucruri a determinat socialiștii și comuniștii să se unească într-un bloc și să apere suveranitatea Republicii Moldova. 

Cel de-al treilea președinte al țării a criticat-o pe Sandu și pentru faptul că de când a preluat funcția de șef al statului nu a vizitat nicio localitate din țară, în schimb a efectuat mai multe vizite peste hotarele țării.

Share this Post!

Related post

1 Comment
  1. Aculina 14 mai 2021 at 08:33 - Reply

    Banditul care cind era la Ungheni ameninta o mama gravida cu un copil de 3 ani cu puscaria pentru ca el facea ce vroia si incalca Legea

Leave a Comment

Your email address will not be published.