Mai mulți membri PAS cer excluderea Natei Albot din liste, iar aceasta ar șantaja conducerea că va ieși în public cu informații scandaloase

Conducerea PAS a avut joi, 20 mai, o discuție cu Nata Albot, candidatul cu nr. 8 pe lista acestei formațiuni la alegerile parlamentare anticipate. Surse din cadrul partidului ne-au comunicat că în conducerea PAS este dominantă poziția că Nata Albot trebuie să se retragă din propria inițiativă din lista candidaților, în mod special, după scandalul despre reținerea ei cu droguri pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Presiunea asupra liderilor PAS e tot mai mare, atât din partea organizațiilor teritoriale, cât și din partea mai multor deputați, inclusiv Vladimir Bolea, Petru Frunze etc. Aceștia sunt foarte supărați de faptul că Nata Albot, care n-a avut relații directe cu PAS, se află în fața lor pe lista electorală. Acum s-au folosit de scandalul public, dar și de numeroasele mesaje venite din teritoriu, dar și din diasporă, care cer excluderea Natei Albot, ca să propună conducerii formațiunii să o convingă pe aceasta să se retragă “din propria inițiativă”.

Poziția conducerii PAS a fost adusă la cunoștința Natei Albot, însă aceasta a spus “ar fi o prostie să facă aceasta” și a avertizat că, în cazul în care se decide scoaterea ei din listă, ori mutarea pe un loc mai jos, aceasta “va ieși să spună tot ce crede despre PAS și Maia Sandu”. Albot a precizat că “are multe de spus despre asta” și le-a recomandat liderilor PAS “să nu mai revină la acest subiect”.

Despre conținutul discuției a fost informată și Maia Sandu, care a acceptat păstrarea ei în funcție. Șantajul Natei Albot a dat roade, astfel că aseară Igor Grosu a anunțat că ea nu va fi exclusă din lista candidaților. Anunțul lui Grosu a provocat și mai multe nemulțumiri în interiorul formațiunii, iar sursa citată ne-a comunicat că ar putea suna voci publice, din PAS, care să-și anunțe dezaprobarea prezenței acestei persoane în lista candidaților.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.