Mai mulți consilieri locali și raionali apreciază Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor

Tot mai mulți aleși locali salută crearea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor și își declară susținerea totală pentru echipa comună cu care merg cele mai mari două partide de stânga din țară la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Consilierii din satele Bogdănești, Caracușenii Vechi, Cotiujeni, Berlinți, din raionul Briceni, satul Colibabovca, raionul Leova, localitatea Semionovca, din raionul Ștefan Vodă, privesc cu entuziasm crearea unui front comun al tuturor stataliștilor și patrioților pentru o țară suverană, independentă și neutră, de dragul salvării țării și împotriva acțiunilor distructive ale partidelor de dreapta.

În declarațiile de susținere, aleșii locali și raionali se declară împotriva vânzării pământului străinilor, împotriva lichidării școlilor și spitalelor, și reducerii programelor de asistență socială pentru persoanele nevoiașe. Potrivit semnatarilor, anume această echipă cu viziuni comune are experiența și potențialul necesar pentru a păstra și dezvolta țara, pentru a proteja cetățenii de consecințele crizei politice, economice și pandemice.

Consilierii locali și raionali apreciază faptul că întreaga echipă a blocului de stânga are aceleași obiective comune de constituire a unui stat independent și orientat social. Aceștia anunță că, la fel ca majoritatea cetățenilor, pledează pentru păstrarea identității poporului moldovenesc, păcii interetnice, justiției sociale, politicii externe independente în interesul Republicii Moldova, protejării valorilor familiei tradiționale.

Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a fost înregistrat oficial de CEC și va figura cu numărul șase în buletinul de vot la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.