Madonna cerută în căsătorie de trei ori de către un renumit designer

Jean Paul Gaultier a fost prezent la o emisiunea britanicăThis Morning, pentru a celebra cei 50 de ani de muncă în industria modei. În cadrul emisiunii, acesta a dezvăluit că o iubește atât de mult pe Madonna, încât a cerut-o în căsătorie de mai multe ori. Întrebat dacă a fost vreodată îndrăgostit de artistă, Jean Paul Gaultier a răspuns: „Da, am cerut-o în căsătorie de trei ori – și a spus nu”, transmite stiridinmoldova.md.

Cu toate acestea, în ciuda refuzului artistei, cei doi au rămas buni prieteni și au continuat să lucreze împreună. Designerul în vârstă de 67 de ani i-a creat Madonnei mai multe ținute pentru turneul din 2012, MDNA, și chiar au apărut împreună pe covorul roșu de la Met Gala în 2018, când tema evenimentului a fost Heavenly Bodies.

Gaultier a adăugat că faimosul sutien în forma de con pe care l-a creat pentru Madonna nu a fost realizat special pentru ea, în prima fază. „Inițial, nu am creat sutienul pentru ea. Am un ursuleț pe nume Nanna și l-am făcut pentru ea”, a explicat designer-ul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.