Locuitorii Orheiului primesc o curte nouă și modernizată în sectorul Nordic

În sectorul Nordic al orașului Orhei, continuă modernizarea curților. Teritoriul din apropierea casei nr. 21 de pe strada Iakir nu a mai fost renovat din perioada sovietică. Însă, recent, aici au fost asfaltați aproape 2 mii de metri pătrați de carosabil, iar trotuarele au fost reparate. Au fost instalate patru bănci noi și nouă containere de gunoi.

În apropiere a apărut o nouă parcare, un loc de joacă pentru copii și un teren de volei. A fost creată chiar și o zonă de curățare a covoarelor. Locuitorii casei nr. 21 au fost deosebit de mulțumiți de zona verde. Aceștia spun că curtea a devenit mult mai confortabilă.

Renovarea de pe strada Iakir face parte dintr-un proiect amplu al echipei lui Ilan Șor, care are ca scop transformarea orașului Orhei. Lucrările se desfășoară într-un termen cât mai scurt.

“Dragii mei cetățeni din Orhei! Sunt foarte fericit să văd felul în care continuă să se dezvolte frumosul nostru oraș. Proiectul de renovare a curților este de o importanță deosebită pentru municipalitatea noastră și sunt sigur că în octombrie îl vom finaliza cu succes. Pentru mine, faptele bune nu se limitează la promisiuni deșarte, ele se manifestă prin rezultate concrete și frumoase”, a subliniat Ilan Șor.

Proiectul de renovare a curților a devenit o adevărată sursă de inspirație pentru locuitorii cartierului. 

“Sunt încântată de modul în care s-a transformat curtea noastră. Acum avem o curte frumos asfaltată, bănci confortabile și chiar un loc de joacă. Seara, când se aprinde iluminatul stradal, locul este cu adevărat frumos și sigur. Mulțumesc echipei pentru sârguința și munca depusă!”, – a declarat un locatar al blocului.

La inaugurarea curții, după marea renovare, a avut loc o serbare pentru copii și un concert susținut de cântăreața Doina Arsene. Orhei continuă să-și încânte locuitorii. Din 2015, de când echipa lui Ilan Șor a preluat conducerea Orheiului, peste 90% din infrastructura orașului a fost modernizată.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.