Locuitorii Orheiului își exprimă recunoștința față de echipa lui Ilan Șor pentru renovarea străzii Lupoaica

Locuitorii de pe strada Lupoaica au motive să se bucure din nou – suprafața străzii a fost asfaltată perfect, au fost instalate borduri noi și marcaje rutiere. Totodată, au fost amenajate drumurile de acces, așa că acum, locuitorii nu vor avea nevoie de cizme de cauciuc pentru a ajunge la casele lor. 

Acest proiect a fost realizat de primăria municipiului Orhei cu sprijinul echipei lui Ilan Șor.

La marea deschidere a străzii renovate, Ilan Șor s-a adresat locuitorilor. El a subliniat că Orheiul este un exemplu pentru întreaga țară în ceea ce privește gestionarea competentă a economiilor urbane și regionale.

„Sunt foarte bucuros că am deschis o altă stradă renovată. Sunt convins că orașul nostru drag este cel mai bun. Visul meu este ca împreună să transformăm Orheiul în cel mai frumos oraș nu doar din Moldova, ci și din Europa și din lume”, a spus Ilan Șor.

Localnicii sunt fericiți că strada a fost renovată – acum va fi sigur și confortabil de circulat în orice moment al anului, iar femeile pot purta în siguranță pantofi cu toc înalt. Oamenii și-au exprimat recunoștința sinceră față de conducerea orașului și a echipei lui Ilan Șor pentru că i-au făcut mândri de orașul lor.

„Foarte bine. Vă mulțumesc mult. Le dorim sănătate și muncitorilor, și celora care au coordonat lucrările. Bravo. Super. Echipa lui Ilan Șor a demonstrat, încă o dată, că sunt adevărați gospodari. Să fie așa în toată Moldova, cum este la noi”, a spus un locuitor al Orheiului.

“Datorită lui Ilan Șor, din 2015, când acest om minunat a preluat conducerea orașului, Orhei a început să înflorească. Și noi ne mândrim că avem așa un om”, a spus o locuitoare de pe strada Florilor.

Din 2015, când primarul Orheiului a devenit Ilan Șor, și până în prezent, echipa lui, datorită unei gestionări profesioniste, a modernizat 90% din infrastructura municipală. Astfel de indicatori nu există în nicio localitate din țară, inclusiv la Chișinău.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.