Liderul PSRM: Nu este exclus ca Sandu să decreteze stare de urgență în țară în legătură cu situația epidemiologică, ceea ce va amâna pentru o altă dată scrutinul

Deși alegerile parlamentare în acest an erau inevitabile, Maia Sandu s-a grăbit cu declanșarea acestora, susține președintele PSRM, Igor Dodon. Liderul socialiștilor a declarat, în emisiunea de vineri, că în perioada stabilită de Sandu pentru desfășurarea scrutinului specialiștii prognozează o creștere a numărului de infectări și decese din cauza COVID-19.

”Rămân pe poziția că doamna Maia Sandu s-a grăbit când a dizolvat Parlamentul și a intrat într-o problemă, probabil, pe care o va conștientiza în timpul apropiat. În câteva săptămâni vor crește din nou numărul cazurilor de Covid, așa spun toți specialiștii. Vreau să văd care vor fi argumentele atunci când cetățenii vor veni la Președinție în fiecare zi și îi vor aminti Maiei Sandu că în fiecare zi mor în Moldova 100-200 de oameni, iar la începutul perioadei electorale, pe care a lansat-o Maia Sandu, au murit de exemplu 1000 sau 2000 de oameni. Asta va fi pe conștiința dumneavoastră și a doamnei Domnica Manole. Vor fi proteste non-stop”, a spus Dodon.
Președintele PSRM a reiterat că are mari dubii că alegerile anticipate vor avea loc anume pe data de 11 iulie. Dodon a declarat, la o emisiune anterioară, că nu este exclus ca Sandu să decreteze stare de urgență în țară în legătură cu situația epidemiologică, ceea ce va amâna pentru o altă dată scrutinul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.