Liderul PDM a venit cu un mesaj de felicitare și un cadou pentru familia Hanganu de Paști

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a venit cu un mesaj de felicitare pentru familia Hanganu din Călimănești, Nisporeni. Este vorba despre patru copii rămaşi fără mamă şi care sunt crescuţi cu multă dragoste de tatăl lor, transmite stiridinmoldova.md cu referire la publica.md.

„Familia Hanganu din Călimănești, Nisporeni, trece printr-o perioadă grea și alături de colegii din Edelweiss ne-am hotărât să le dăm o mână de ajutor. Cei patru copii ȋmpreună cu tatăl lor au primit ȋn aceste zile cadoul nostru de Paști. Le dorim sărbători frumoase, ȋn armonie și ȋnțelegere”, a menţionat Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

În ajun de Paști, familia Hanganu a fost vizitată de către reprezentanții Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, care le-a oferit în dar un voucher în valoare de 100 de mii de lei și un coș cu produse pentru masa de sărbătoare.

Grigore Hanganu își crește cei patru copii, după ce soţia lui a decedat recent, la doar 29 de ani. Şi pentru că nu are în grija cui să îi lase, acesta nici nu se poate angaja, iar situația financiară devine tot mai dificilă.

Mai mult ca atât, el îngrijește și de mama sa, care este imobilizată la pat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.