Liderul PAS afirmă că nu vede ce ar mai putea discuta cu socialiștii și nu va mai invita PSRM la dialog

Liderul PAS, Maia Sandu afirmă că nu vede ce ar mai putea discuta cu socialiștii și nu va mai invita PSRM la dialog. Mai mult, ea insistă ca Zinaida Greceanii să susțină necondiționat agenda blocului ACUM. Declarațiile au fost făcute, aseară, la PRO TV, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

„Pe noi ne interesează strict subiecte de deoligarhizare. La fel, și socialiștii nu ar trebui să vină cu altă agendă decât de luptă cu oligarhia, dar ei vin cu altceva”, a spus Maia Sandu.

Ea a reiterat că nu există ale subiecte de discutat cu socialiștii și nu intenționează să examineze propunerile PSRM.

„Nu văd despre ce putem discuta, deoarece în continuare vorbim despre lucruri diferite. Ei vorbesc despre o coaliție majoritară și încearcă să facă abstracție de faptul că suntem în lumi diferite”, a continuat Sandu.

Mai mult, liderul PAS amenință cu anticipate, dacă nu vor fi acceptate condițiile ei.

„Dacă ei nu acceptă un Guvern minoritar, total asumat de PAS, atunci se va ajunge la anticipate”, le transmite liderul PAS socialiștilor.

Cu toate acestea, ea este conștientă ca formațiunea sa va avea de pierdut în caz de alegeri.

„În situația în care PSRM nu este dispus să analizeze nici prima etapă, să-și dea votul pentru anumite legi, inclusiv pentru schimbarea sistemului electoral, cu siguranță va pierde și mai mult în alegeri, la fel ca și noi”, a mai spus liderul PAS.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.