Liam Hemsworth a luat o decizie radicală, a depus actele de divorț

Poate că Miley Cyrus nu era pregătită să renunțe la căsătoria cu Liam Hemsworth, însă actorul a luat o decizie radicală, transmite stiridinmoldova.md.

Potrivit TMZ, Liam Hemsworth a depus, la o judecătorie din Los Angeles, actele de divorț de Miley Cyrus, citând „diferențe ireconciliabile”. Conform surselor citate de TMZ, nu ar trebui să existe probleme pentru ca divorțul să fie pronunțat cât mai repede, ținând cont de faptul că cei doi au un contract prenupțial. În actele depuse la tribunal de avocata lui Liam nu a fost trecută data separării.

Chiar dacă în urmă cu câteva zile au ieșit la iveală informații cu privire la faptul că Miley încă și-ar dori să își repare căsnicia cu Liam, iată că actorul nu mai vede nicio cale de împăcare. Surse apropiate lui au declarat că încercarea de a se împăca cu Cyrus ar fi „un lucru nebunesc pentru el”.

„Miley este ok”, a declarat pentru People o sursă apropiată artistei. „Este o ușurare faptul că despărțirea este publică și ea își poate trăi viața așa cum vrea și să se concentreze pe propria ei persoană”. Acest lucru a fost confirmat și de o a doua sursă care a precizat că „Miley nu vorbește mult despre Liam și nici nu răscolește trecutul. Nu vrea să se ascundă, iar atitudinea ei s-a schimbat drastic. Este mult mai relaxată și mai fericită”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.