Kim Kardashian vrea să devină avocată

Starleta americană de reality-show Kim Kardashian urmează în prezent un stagiu într-un cabinet de avocatură şi intenţionează să se prezinte la examenul de admitere în baroul din California în 2022, a dezvăluit vedeta într-un interviu publicat miercuri în revista Vogue, transmite stiridinmoldova.md.

Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani şi care are 134 de milioane de admiratori („followers”) pe Instagram, spune că a devenit interesată de ideea de a studia Dreptul după ce a intervenit pe lângă preşedintele Donald Trump pentru a obţine graţierea lui Alice Marie Johnson.

Acea femeie de 63 de ani era încarcerată de peste două decenii, după condamnarea ei, în 1996, la închisoare pe viaţă fără posibilitatea de a fi eliberată condiţionat, pentru participare la o vastă reţea de trafic de stupefiante în regiunea oraşului Memphis din statul american Tennessee.

La o săptămână după ce a primit-o pe Kim Kardashian la Casa Albă, preşedintele american a graţiat-o pe Alice Marie Johnson, în iunie 2018.

Kim Kardashian a dezvăluit în acelaşi interviu şi faptul că a fost invitată, cu o altă ocazie, la Casa Albă, pentru a participa la un grup de lucru ce analizează sistemul graţierilor şi regimul de eliberare condiţionată din Statele Unite.

„Mi-am spus că vreau să lupt pentru oamenii care şi-au plătit datoria faţă de societate”, a explicat ea în faţa jurnalistului Jonathan Van Meter, care i-a luat acest interviu pentru Vogue. Kim Kardashian, care apare pe coperta numărului din luna mai al acestei reviste, a adăugat: „Iar dacă voi cunoaşte mai multe lucruri în acest domeniu, voi putea să fac mai mult”.

Studiile de avocatură sunt în mod obişnuit rezervate studenţilor titulari înscrişi în echivalentul american al unui masterat în Statele Unite.

Or, Kim Kardashian nu a obţinut niciodată o diplomă din partea universităţii californiene Pierce, unde s-a înscris la finalul studiilor sale liceale şi la care a renunţat prematur. Însă câteva state americane, inclusiv California, permit studierea Dreptului în cadrul unui cabinet de avocatură, apoi participarea la examenul de admitere în barou, după o perioadă de patru ani.

Kim Kardashian face acest stagiu începând de anul trecut într-un cabinet din San Francisco şi doreşte să se prezinte la examenul de admitere în baroul din California în 2022. Până atunci, vedeta americană spune că va analiza şi alte cazuri ale unor deţinuţi care solicită să fie eliberaţi anticipat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.