Katerina Begu l-a impresionat din nou pe Dan Bălan

Katerina Begu, tânăra care a reușit să ridice sala în picioare și să cucerească juriul de la Vocea Ucrainei cu piesa „Dragostea din tei”, s-a calificat în următoarea etapă. Aceasta a trecut de dueluri, unde a avut un adversar pe măsură, transmite stiridinmoldova.md.

Antrenorul său, interpretul basarabean Dan Bălan, a fost cel care i-a oferit Katerinei șansa să-și continue călătoria în acest concurs muzical televizat, notează AGORA.md.

„Mi-a plăcut foarte mult. Aprecieri lui Dan (n.r. Bălan), fiindcă această piesă lansată în anii 1990 a sunat modern și actual. Bravo!”, a menționat unul dintre jurați după momentul montat de interpretul basarabean.

„Vocal, Ecaterina a fost un pic mai bună. Dar, Alexandru, în acest duet ești o mare descoperire pentru mine. Este cazul când este foarte dificil să aleg. O să merg mai departe cu Ecaterina”, a spus Dan Bălan.

„Dan, îți mulțumesc mult că ai avut încredere în mine. Sunt foarte fericită. Mulțumesc”, a menționat Katerina după prestație.

La preselecții, Katerina, în vârstă de 26 de ani, a cântat piesa „Dragosteadin tei”. Interpretarea a întors patru scaune. Impresionat de prestație, Dan Bălan a urcat în scenă și a cântat în duet cu tânăra interpretă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.