Jurnalist: Voi, cei aflați sub poala Maiei Sandu, sunteți incapabili a protesta, încât să fiți credibili măcar în fața ocupantului de la Moscova

Jurnalistul unionist Ștefan Secăreanu se arată dezamăgit de partidele de dreapta din Republica Moldova și președintele ales, Maia Sandu. În viziunea acestuia, anume Blocul ACUM a întărit influența Moscovei în Republica Moldova.

„Dar atunci când Maia Sandu și tot blocul ACUM, nu tare demult – în vara lui 2019, au  mers la Kozak pentru a bate palma cu cea mai apropiată sculă a lui Putin în vederea alianței de guvernare cu Dodon și PSRM nu v-ați gândit că orice alianță cu oamenii lui Putin duce la consolidarea partidei rusești, inclusiv la declararea limbii ruse de comunicare ori cum și-o dorește Moscova aici?”, întreabă Secăreanu.  

Jurnalistul nu crede nici în protestul organizat de Maia Sandu: “Voi, Maia Sandu, blocul ACUM, Diacov, Filip, Babuc și tot PD-ul vostru de doi bani, purtați răspundere directă pentru adoptarea legilor antinaționale de majoritatea prorusească Dodon-Shor în ședința de ieri a Parlamentului! De asta protestul vostru nu mă încântă! Pentru că nu sunteți credibili!”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.