Jurnalist: PAS și PPDA a avut un comportament inconsecvent, improvizat, incert, lipsit de demnitate, vor fi nevoite să intre într-un mariaj formal cu PSRM

Întrevederea liderilor PAS și PPDA cu vicepremierul rus Dmitri Kozak pare a fi un gest disperat al Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase. Jurnalistul Nicolae Negru susține într-un editorial publicat de Ziarul Național că cei doi au avut un comportament inconsecvent, improvizat, incert, lipsit de demnitate, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

„ACUM” pare să acționeze în disperare de cauză, ca și cum Kozak este „ultimul pai” de care se pot agăță liderii PAS și PPDA. Deși s-a spus că nu vor merge la întâlnire cu omul lui Putin, care figurează pe lista de sancțiuni a UE, că vor trimite câte un reprezentant, Maia Sandu și Andrei Năstase nu au rezistat „ispitei”. Ei nu numai că s-au dus la întâlnire, ci au și așteptat mai mult de o oră până reprezentantul Moscovei și-a încheiat discuția cu Plahotniuc», scrie Nicolae Negru.

Autorul constată că PAS și PPDA vor fi nevoite să intre într-un mariaj formal cu PSRM.

«Însă rezultatul discuției cu Kozak pentru PAS și PPDA nu e cel scontat, ele vor trebui să intre într-un mariaj formal cu PSRM», mai scrie Negru.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.