Jurnalist: Deputaţii PAS-PPDA nu pun prea mare preţ pe cuvintele rostite în faţa alegătorilor

Deputaţii PAS-PPDA nu pun prea mare preţ pe cuvintele rostite în faţa alegătorilor. Jurnalistul Nicolae Negru a ajuns la această concluzie, în urma negocierilor din ultimele zile dintre deputaţii blocului ACUM şi cei ai PSRM, privind formarea unei majorităţi parlamentare, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

„Deputații Blocului „ACUM” nu se deosebesc prea mult de ceilalți deputați, sunt la fel de flexibili, disciplinați și ascultători, înclinați să nu pună prea mare preț pe cuvintele rostite în fața alegătorilor, făcându-ne astfel viața în stabilitate cronică mai interesantă și mai captivantă”, scrie negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional.

Autorului i se pare amuzant cum aleşii PAS şi PPDA le cer deputaților socialiști un angajament scris precum că vor vota conștiincios și disciplinat proiectele de legi antioligrhice.

„Nu vi se pare amuzant, nu vă umflă râsul, dragi cititori, auzindu-i pe deputații PPDA cum le cer la modul serios deputaților socialiști un angajament scris precum că vor vota conștiincios și disciplinat proiectele de legi antioligrhice propuse de Blocul „ACUM”, iar lui Dodon – să dea jurământ scris că le va promulga cu iuțeală, după ce acumiștii înșiși si-au încălcat jurământul scris că nu vor face alianță, nici formală, nici informală, cu PSRM? De ce ar crede ei că deputații socialiști nu ar putea face la fel, găsind o altă întrebuințare hârtiei pe care și-au scris jurămintele? Chiar sunt atât de inocenți”, mai scrie Nicolae Negru.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.