Jennifer Lopez spune că Google Images a fost creat datorită rochiei sale Versace

După 19 ani, publicul încă este fascinat de apariția memorabilă a lui Jennifer Lopez de la Premiile Grammy din anul 2000, transmite stiridinmoldova.md.

Jennifer Lopez a filmat un nou video pentru canalul personal de Youtube, parte a seriei Moments of Fashion, purtând un pulover și ochelari de vedere și povestind despre momentul în care a apărut pentru prima dată îmbrăcată cu faimoasa rochie verde, semnată Versace: „Rochia a fost atât de bine lipită de mine. Nu s-ar fi putut întâmpla niciun accident vestimentar.” Artista a explicat că rochia a fost o decizie de ultim moment, una de care stilistul ei nu a fost prea încântat, având în vedere că nu a mai fost îmbrăcată de altcineva.

J. Lo a atras atenția tuturor când a pășit pe covorul roșu de la Premiile Grammy din anul 2000, când piesa ei „Waiting for Tonight” a fost nominalizată la categoria Best Dance Recording. Chiar dacă nu a câștigat, Jennifer Lopez a rămas în memoria tuturor cu ținuta din acea seară, încă vorbindu-se despre ea chiar și acum, la 19 ani distanță.

„Îți arată puterea pe care moda și acele momente o au. Și știu că oamenii cred că este frivolă câteodată, dar ceea ce fac aceste lucruri este să aducă inspirație. Poziționează un moment frumos în lume. O singură rochie poate schimba traiectoria în privința a cum se pot îmbrăca oamenii în următorii zece ani. Este o nebunie ce impact poate avea moda”, a spus Jennifer. Artista a continuat prin a-și aminti că impactul acelui moment a fost atât de mare, încât lansarea Google Images a devenit inevitabilă, având în vedere că toată lumea căuta rochia.

„Iar apoi, după câțiva ani, am aflat că datorită acelei rochii a fost creat Google Images”, a adăugat J. Lo. Jennifer a concluzionat video-ul cu un omagiu emoționant adus lui Luigi Massi, unul dintre designerii de la Versace care a decedat în luna aprilie. Massi a fost mâna dreaptă a Donatellei Versace și a colaborat cu Jennifer timp de 20 de ani. J. Lo a afirmat, de asemenea, că Massi îi crea rochia pentru Met Gala de anul acesta. „Am auzit că a leșinat în timp ce lucra la rochia mea pentru Met Gala. Și am fost una dintre primele persoane pe care le-au sunat, spunându-mi că s-a simțit foarte bine creând ținute pentru mine. Cu toții știu cât de mult l-am iubit și cât ne-am distrat împreună.”

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.