Jennifer Lopez și-a dus logodnicul prin cluburi de striptease

Pregătirile pentru interpretarea unui rol înseamnă de multe ori mai mult decât memorarea unui scenariu sau antrenamente fizice pentru diverse scene de acțiune, transmite stiridinmoldova.md.

Și, dacă vorbim despre un film în care acțiunea se concentrează pe un grup de dansatoare de striptease care decid să se răzbune pe clienții lor bogați, pregătirile au inclus și multe ore de dans și timp petrecut în sala de fitness, dar și documentare. Sau, cel puțin, așa a procedat Jennifer Lopez. Ea a decis să se inspire direct de la .. sursă.. așa că și-a luat logodnicul și a mers prin mai multe cluburi de striptease pentru a observa exact cum se desfășoară acolo lucrurile.

Într-un interviu recent acordat Vulture, Lorene Scafaria, regizorul filmului Hustlers în care Jennifer Lopez deține rolul principal, a dezvăluit faptul că artista și-a luat rolul foarte în serios și nu numai atunci când este vorba despre antrenamentul fizic.

„Este evident faptul că ea este o dansatoare incredibilă, însă s-a antrenat extrem pentru asta. Dansul la bară nu se compară cu nimic. Este nevoie de mușchi pe care nici nu ai știut că îi ai. Într-un fel, este un film sportiv. Ea și Alex au vizitat mai multe cluburi de striptease și ne-au povestit cum se întâmplă de fapt lucrurile acolo,” a declarat Scafaria.

„Jennifer Lopez este Ramona în film. Sunt foarte asemănătoare din multe puncte de vedere. Toată lumea chiar și-a dorit foarte, foarte mult ca să lucreze cu Jennifer. Asta este frumusețea acestui film: actorii se potrivesc perfect rolurilor și a fost extraordinar să le vezi cum interacționează una cu cealaltă„, a mai adăugat Scafaria.

În pelicula Hustlers, Jennifer Lopez joacă alături de Cardi B, Lili Reinhart, Keke Palmer, Constance Wu, Julia Stiles și Madeline Brewer.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.