Iubita lui Leonardo DiCaprio, vorbește despre diferența de vârstă dintre ea și celebrul actor

Potrivit mai multor surse, relația dintre Leonardo DiCaprio și Camila Morrone este din ce în ce mai serioasă, deși diferența de vârstă între cei doi este una semnificativă, transmite stiridinmoldova.md.

Relația dintre Leonardo DiCaprio, în vârstă de 44 de ani, și iubita lui, modelul Camila Morrone, în vârstă de 22 de ani, a început în decembrie 2017 și de atunci cei doi s-au aflat în atenția curioșilor care au comentat în repetate rânduri despre diferența de vârstă dintre ei.

Până acum, niciunul dintre ei nu a comentat cu privire la această diferență și nici nu au acordat importanță lucrurilor care au fost spuse pe seama relației lor.

Zilele trecute, Camila a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu iconicul cuplu Lauren Bacall și Humphrey Bogart, între care a existat o diferență de vârstă de 25 de ani, scriind în descrierea imaginii „O iubire ca aceasta”.

Reacțiile răutăcioase ale fanilor nu au întârziat să apară. „Nu pot să cred că ea postează așa ceva. Este o comparație evidentă cu relația ei cu Leo. Cineva să o oprească” sau „Leo este interesat numai de corpul tău” sunt doar două dintre mesajele răutăcioase postate de cei care o urmăresc pe Instagram.

Morrone a văzut aceste mesaje și le-a răspuns pe Instagram Stories: „Bună dimineața tuturor. Am citit câteva dintre comentariile de pe Instagram-ul meu și… Doamne, oamenii sunt atât de răi și plini de furie la adresa unor oameni despre care nu știu nimic. Cred că sper că oamenii vor învăța să trăiască cu mai puțină ură și să își petreceacă timpul în altă parte pentru că a trăi fără ură sună extraordinar”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.