Ion Chicu, mesaj de mulțumire medicilor români

Premierul moldovean, Ion Chicu, a adus repetat mulțumiri celor peste 40 de medici români care au fost într-o misiune umanitară de 15 zile în Republica Moldova. Potrivit șefului Guvernului de la Chișinău, cooperarea dintre țări este cea mai bună posibilitate de a diminua riscul răspândirii infecții cu COVID-19.

Ion Chicu și-a exprimat regretul pentru faptul că unii membrii ai echipei au contaminat acest virus și le-a urat medicilor români însănătoșire grabnică.

”Le mulțumesc foarte mult pentru suportul care l-au acordat aici la noi în țară. Regret că unii membri ai echipei s-au contaminat. Le doresc însănătoșire cât mai grabnică. Sperăm că situația COVID-19 va fi menținută sub control atât în Moldova, cât și în România. Ne îngrijorează situația din județele din Moldova din România. Rata deceselor depășește de 2 ori rata deceselor în Moldova”, a declarat Chicu.

Premierul a remarcat și suportul primit sub formă de echipamente de protecție din partea mai multor țări și organizații internaționale.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.