Ion Chicu a făcut câteva precizări despre relația pe care o are cu Igor Dodon

Premierul Ion Chicu a venit cu o precizare pe Facebook, după ce mai mulți jurnaliști au scris că șeful Executivului ar fi refuzat să dea mâna cu președintele Igor Dodon. Chicu a precizat că s-a ridicat și l-a condus pe Igor Dodon.

„Văd că unii jurnaliști tare se îngrijorează de relația dintre mine si președintele Igor Dodon, iar eu mă îngrijorez pentru starea lor emoțională și nu pot să-i las în starea asta. Relația dintre președintele țării și primul-ministru este la un nivel pozitiv de conlucrare, cum nu a fost de foarte mulți ani încoace. Poate asta deranjează pe unii, dar e în beneficiul cetățenilor.”, a scris Ion Chicu.

Premierul mai spune că încercările de a servi publicului știri despre „obediența totală” sau despre „răzvrătirea premierului în raport cu Președintele” denotă un singur lucu – „consultanții politici și mercenarii angajați pe bani grei de revanșarzi nu-și merită pâinea”.

Ion Chicu a mai făcut câteva precizări despre relația pe care o are cu Igor Dodon încă din 2015. „Domnia Sa știe, că eu tot timpul am părerea mea și nu ezit s-o spun, inclusiv în public. Știe asta din momentul cînd îi eram subaltern la Ministerul Economiei. Iar faptul, că știindu-mi bine această particularitate, anume pe mine m-a înaintat la funcția de premier, vorbește foarte mult despre Igor Dodon ca personalitate și Om de stat!”, a concis premierul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.