Ion Chicu a discutat cu primarul din Dănceni

Problemele cetățenilor din localitatea Dănceni au fost discutate la Guvern. Prim-ministrul Ion Chicu a avut o întrevedere cu primarul satului Victoria Butuc și deputatul PAS Vladimir Bolea. În cadrul ședinței au fost discutate mai multe inițiative privind dezvoltarea și modernizarea infrastructurii în comuna Dănceni.

Șeful cabinetului de miniștri a subliniat că, în ciuda crizei economice generate de pandemie, modernizarea infrastructurii în raioane reprezintă o prioritate a Guvernului.

Totodată, premierul a precizat că una dintre cele 16 platforme industriale multifuncționale (PIM) din Republica Moldova va fi amplasată în localitatea Dănceni. Terenul, cu o suprafață de 6,5 ha, va contribui la industrializarea regiunii și crearea a noi locuri de muncă în zonă.

„Am alocat 50 milioane de lei pentru amenajarea și pregătirea terenurilor cu toate utilitățile, astfel încât să le putem transmite în folosință investitorilor. PIM vor oferi mai multe locuri de muncă, dar și posibilitatea de creștere profesională pentru specialiști”, a precizat premierul.

Ion Chicu a salutat inițiativele deputatului și ale reprezentantului APL și a îndemnat alți aleși ai poporului să semnaleze problemele oamenilor pentru a identifica soluții împreună spre binele cetățenilor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.