Ion Chicu a declarat că unii politicieni lansează conștient date eronate despre situația COVID-19

Premierul Ion Chicu a declarat că unii politicieni din opoziția parlamentară lansează conștient date eronate despre situația COVID-19 în Moldova, pentru a destabiliza situația din țară. Șeful Guvernului a declarat, după ședința de la Președinție, că prin aceste speculații oponenții politici cred că își vor justifica acțiunile de preluare a guvernării în țară. 

”Ne îngrijorează și condamnăm speculațiile politice a unor actori politici care induc populația în eroare. Situația este dificilă peste tot în lume, inclusiv la noi. La noi rata deceselor este de 3,6, iar în lume 6,5. Aceste speculații au doar un singur scop – de a destabiliza situația din țară, crezând că pe așa val ei vor putea veni la putere, ei ar fi al treilea val de virus, de aceea îi rog pe oameni să se protejeze și să nu cadă în capcana acestor speculații”, a declarat Chicu.

Premierul a îndemnat forțele politice care doresc să ajute Guvernul să vină cu apeluri în fața societății să respecte regulile sanitar – epidemiologice.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.