Ion Ceban, la Strasbourg, în calitate de vicepreședinte CALM: Ne vom expune cu referire la acţiunile guvernării de la Chişinău

Primarul general Ion Ceban este astăzi și mâine sunt la Strasbourg, împreună cu mai mulți colegi de la Congresul Autorităților Locale din Moldova, în calitate de vicepreședinte CALM.

Edilul spune că participăm la cea de-a 43-a sesiune a Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei.

„Ne vom expune cu referire la acţiunile guvernării de la Chişinău, în special în ceea ce priveşte domeniul Administraţiei Publice Locale, subfinanţarea pentru anul 2022, neclarităţile de finanţare pentru 2023, problemele legate de salarizare, puse pe seama autorităţilor locale (cele 5,5%), descentralizarea mimată, conceptul de reformă întârziată şi altele”, a declarat edilul.

De asemenea, edilul va transmite la Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei, documentul care astăzi va fi semnată de Platforma Agenda Comună şi la care au mai aderat alte partide.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.