Ion Ceban: În contextul anul lucrătorului medical, pe 18-19; 25-26 iunie va circula o rută specială a troleibuzului turistic. Vezi pe care e itinerarul

În contextul declarării anului 2022 – Anul lucrătorului medical din municipiul Chișinău, în zilele de weekend, pe 18-19; 25-26 iunie, va circula o rută specială a troleibuzului turistic. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban.

Edilul spune că evenimentul este dedicat sistemului de sănătate, în special medicilor, farmaciștilor și savanților renumiți.

„Menționăm că, startul rutei va fi dat la ora 10:00, pornirea de la Arcul de Triumf. Excursia prin oraș va fi condusă de un ghid profesionist și va fi disponibilă în limba rusă.

Astfel, toți cei interesați au ocazia să facă un tur al orașului și să afle lucruri interesante despre oameni valoroși prin prisma activității desfășurate în sistemul medical.

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie 30 lei și va avea următorul itinerar:

Arcul de Triumf – Biserica Sfântul Nicolae – Cartierul medical – Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” – Cartierul medical – Primăria municipiului Chișinău – Gara Feroviară – Arcul de Triumf”, a punctat Ceban.

Evenimentul este realizat de Primăria Municipiului Chișinău în comun cu Direcția generală economie, comerț și turism, Regia Transport Electric Chișinău.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.