Ion Ceban, despre MAN: Sper eu, că o să pot construi un partid exemplu, pentru asta voi depune foarte mult efort

Scopul lui MAN este simplu – să fie un partid care să vină cu fapte, dar nu cu prea multă vorbărie. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban în urma unor declarații de presă.

„Sper eu, că o să pot construi un partid exemplu, pentru asta voi depune foarte mult efort. Acum suntem în proceduri birocratice, legale, de statut. Suntem în proces. O să chemăm lumea și la Congresul Partidului, după ce vom face toate procedurile.

Vreau ca în Republica Moldova ca faptele să nu să se diferențieze de vorbe. Spre exemplu, în CMC. Nu e ok să vin să cer voturi, iar în schimb să mi să ceară compromisuri, pentru una sau alta. Eu astăzi am vorbit 3 ore în CMC, ca să le explic. Spre exemplu, acesta este un scop al partidului. Un partid pe fapta. Aceasta au votat oamenii, dar avem ce avem, și în CMC și în Parlament”, a declarat edilul.

Amintim că Partidul MAN a fost înregistrat ca entitate politică. Anterior, Ion Ceban a declarat că ar fi vrut să lanseze mai devreme Partidul MAN, însă situația de război de Ucraina l-a determinat să acționeze omenește și să acționeze în folosul oamenilor. „Nu era timp pentru politică, dar pentru acțiuni corecte și implicare”.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.