Ion Ceban: Această săptămână, este testat proiectul pilot online de examinare a sesizărilor parvenite din partea locuitorilor capitalei

Despre aceasta a anunțat primarul de Chișinău, Ion Ceban, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău. Edilul capitalei a menționat că Ghișeul Unic pentru eliberarea actelor permisive în construcții va fi deschis într-o lună, iar în cel mult jumătate de an acest proces va fi integral automatizat. Aceasta va exclude implicarea persoanelor fizice în procesul de eliberare a actelor pentru construcții, transmite stiridinmoldova.md.

Ion Ceban a mai anunțat că începând cu această săptămână, este testat proiectul pilot online de examinare a sesizărilor parvenite din partea locuitorilor capitalei.  Pe portalul „eu.chisinau.md” cetățenii au transmis deja sute de sesizări despre gunoiștile din oraș și problemele privind evacuarea deșeurilor, dar şi despre iluminatul public stradal. Edilul capitalei a dat asigurări că toate sesizările cetățenilor sunt examinate.

Totodată precizând că din luna ianuarie vor putea fi accesate și alte module.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.