Ion Ceban a instituit astăzi, un Grup de lucru care va fi responsabil de supravegherea obiectivelor investiționale ce se execută pe teritoriul Chișinăului

Primarul general Ion Ceban a instituit astăzi, un Grup de lucru care va fi responsabil de supravegherea obiectivelor investiționale ce se execută pe teritoriul municipiului Chișinău, din contul bugetului municipal.

Potrivit acestuia, membrii grupului au în sarcină colectarea și analiza rapoartelor privind etapele de implementare a proiectelor investiționale și evoluția lucrărilor. Aceștia vor monitoriza ca lucrările să fie executate conform normelor, iar în caz contrar, vor înainta propuneri de remediere a neconformităților.

„Astfel, până în data de 20 ianuarie 2021, grupul de lucru va prezenta constatările verificării obiectivelor inspectate. Ne dorim ca lucrările care se desfășoară în Chișinău să fie realizate la cele mai înalte standarde și să fie durabile în timp”, a declarat edilul.

Din comisie fac parte membri ai Cabinetului Primarului general, șefi de direcții și întreprinderi municipale. Președintele grupului de lucru este viceprimarul municipiului Chișinău, Ilie Ceban.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.