Ion Ceban a avut o întrevedere cu reprezentanții “Peace Winds Japan” și “Japan Platform”- delegație oficială din Japonia

După ce a oferit ajutor Primăriei Chișinău, o delegație oficială din Japonia a venit în capitala Republicii Moldova. Edilul Ion Ceban a avut azi o întrevedere cu reprezentanții „Peace Winds Japan” și „Japan Platform”- delegație oficială din Japonia.

„Am mulțumit pentru suportul enorm oferit Primăriei Chișinău în gestionarea refugiaților în acest sens am semnat și un Acord de colaborare.
Am discutat astăzi despre: gestionarea crizei refugiaților, prelungirea contractului cu Peace Winds – pentru a ne susține in continuare cu produse alimentare și servicii medicale pentru refugiați și extinderea domeniilor de colaborare, inclusiv, pe educație.

Peace Winds – Peace Winds Japan (PWJ) este o organizație neguvernamentală (ONG) dedicată sprijinirii persoanelor aflate în dificultate și amenințate de conflicte, sărăcie sau alte tulburări”, a declarat Ceban.

Sistematic, în fiecare săptămână, începând din luna Martie 2022 Peace WINDS a donat câte 50 palete cu produse alimentare și produse igienice pentru a completa depozitul municipal cu produse care sunt oferite refugiaților.
Peste 900 de refugiați au fost consultați de către medicii japonezi.

Edilul afirmă că pentru municipalitate fiecare suport este important.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.