Infrastructură îmbunătățită pentru satul Ivancea: Proiectul de drum finalizat cu succes

Partidul “ȘANSĂ” a implementat un proiect de reparație a unui tronson de drum în satul Ivancea, raionul Orhei. Șantierul este situat în centrul satului. În apropiere se află un centru de sănătate, o grădiniță, un oficiu poștal și alte centre de servicii sociale importante pentru locuitori.

Partidul “ȘANSĂ” a promis că în anii următori vor fi implementate și alte proiecte de acest gen.

“Partidul a anunțat recent susținerea proiectelor de anvergură ale echipei lui Ilan Șor “Satul Moldovenesc” și “Orașul Moldovenesc”. Asta înseamnă că Moldova va avea și mai multe obiecte importante de infrastructură – drumuri, rețele inginerești, zone pietonale, spații verzi și publice. Vom face tot posibilul ca să trăim confortabil în țara noastră”, a declarat Alexei Lungu, liderul Partidului “ȘANSĂ”.

Locuitorilor orașului Orhei și raionului Orhei li s-a promis încă în 2015 că în curând vor avea prilejul să se mândrească cu regiunea lor. “În ultimii ani, am reușit să instalăm iluminatul stradal, să reparăm drumurile, să restaurăm grădinițele și școlile și vom continua aceste lucrări. Sunt sigur că în următorul mandat vom transforma raionul Orhei într-un raion de vis. Știți că raionul Orhei este locul meu de baștină și voi face tot posibilul pentru ca să devină unul prosper”, a declarat Ilan Șor.

“Faptul că un drum atât de important este deschis în satul în care locuiesc oameni gospodari, harnici, cu suflet mare provoacă bucurie”, – a declarat Christina Cojocari, reprezentanta echipei lui Ilan Șor.

Acest proiect este foarte important pentru sat. De aceea echipa lui Ilan Șor a depus toate eforturile pentru a construi tronsonul de drum în timp restrâns. Acum locuitorii vor putea să se deplaseze fără probleme în Ivancea, să meargă la magazine și centre de servicii sociale. Pe parcursul a opt ani de muncă am arătat în mod repetat că vorbele noastre nu se despart de fapte. Vom continua să demonstrăm acest lucru, vom face zi de zi Moldova prosperă “, a adăugat Cojocari.

“Locuitorii au apreciat munca Dumneavoatră, a declarat Natalia Răilean, consilier al Consiliului local Ivancea.

Pe acest sector renovat din centrul satului viața intră în drepturile ei. Văd că aici zilnic se adună să se joace copii din toate colțurile satului. Este o mare bucurie pentru noi toți. Sunt sigură că în curând vor fi renovate și alte străzi din comună și ea se va transforma într-un tărâm frumos, visat de noi”, a afirmat consilierul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.