Îndemnul violent al unuia dintre organizatorii protestelor combatanților: Acum e timpul să dăm și noi cu ei de asfalt (Video)

Constantin Covrig, unul dintre veteranii reținuți în urma acțiunilor turbulente de vinerea trecută, din fața Parlamentului și figurant al “dosarului miliardului” cheamă din nou la acțiuni violente, în cadrul cărora polițiștii să se “dea cu polițiștii de asfalt”. Apelul se conține într-o intervenție live pe una din rețelele de socializare.

“Acum e momentul să venim și să-i dăm jos pe ei, cum ne-au dat ei jos pe noi, pe asfalt. Acum e timpul să dăm și noi cu ei de asfalt. Ieșiți în piață”, a declarat Constantin Covrig.

La rândul lor, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a condamnat astăzi cu fermitate numeroasele incidente de instigare la ura etnică, apelurile către acțiuni violente și lichidarea statalității Republicii Moldova, care au răsunat la mitingurile veteranilor de război de pe Nistru pe 16 și 19 iulie 2020. PSRM consideră că fiecare veteran al forțelor armate are nevoie de ajutor și sprijin din partea statului. Dar, în același timp, nimănui nu i se permite să încalce legea, să incite lupte interetnice și ură între oameni, apeluri la violență, să amenințe cu violență fizică, precizează socialiștii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.