Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Incident înregistrat la Președinția RM. Cebotari a sărit pe mașina SPPS - Știri din Moldova

Incident înregistrat la Președinția RM. Cebotari a sărit pe mașina SPPS

Deputatul Pro Moldova, Vladimir Cebotari riscă un nou dosar penal. Acesta a încălcat astăzi legea cu privire la Serviciul de Protecție și Pază de Stat, creând impedimente ofițerilor de protecție ai SPPS. 

Incidentul s-a produs în preajma clădirii Președinției, unde deputații Pro Moldova și ai Partidului Șor au protestat. Vladimir Cebotari a sărit pe capota unui automobil al SPPS, cu scopul de a opri mașina.

Potrivit legii, “impedimentele care nu permit ofițerilor de protecție ai Serviciului să-și îndeplinească obligațiile de serviciu, acțiunile prin care s-ar atenta la viața, integritatea fizică, libertatea de acțiune și la sănătatea lor, la bunurile acestora atrag răspunderea prevăzută de legislație”.

Legea mai prevede că “în exercițiul funcției, ofițerii de protecție ai Serviciului se supun legii și se subordonează ordinelor conducerii Serviciului și șefilor direcți. Antrenarea acestora, de către orice persoană, în exercitarea unor activități ce nu ţin de obligațiile lor de serviciu este interzisă”.

Vladimir Cebotari a rămas, anul trecut, fără imunitate de deputat. El este acuzat în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.