Incendiu la Ocniţa: O uscătorie de cereale a luat foc

În dimineaţa zilei de astăzi  pompierii au intervenit de urgenţă pentru a lichida un incendiu în raionul Ocniţa, localitatea Otaci. Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 7:27. Potrivit informaţiilor înregistrate, arderea s-a produs la o uscătorie de cereale. Ajunşi, pompierii au stabilit că un turn plin cu porumb a fost cuprins de flăcări. Pentru stingerea incendiului, conform numărului sporit de intervenţie, la faţa locului au fost îndreptate 7 echipe de pompieri inclusiv o autoscară. 

Conform IGSU, au fost create 3 sectoare de luptă pentru localizarea arderii şi evitarea răspândirii focului. Pentru gestionarea intervenţiei  a salvatorilor şi pompierilor la faţa locului a fost creat statul major. Pompierii au reuşit localizarea arderii către ora 09:52. În timpul intervenţiei nici o persoană nu a avut de suferit.

Potrivit datelor preliminare, flăcările au nimicit două secţiuni a uscătoriei unde au fost depozitate mai multe tone de grâu şi porumb. Circumstanţele şi cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite de specialişti.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.