Încă o zonă de relaxare în sectorul Rîșcani al capitalei

Scuarul Mezon din sectorul Râșcani al capitalei va fi reabilitat. Primăria anunță că va împrospăta aspectul scuarului, va instala iluminatul public și mobilier urban. De asemenea, în zonă va fi amenajat un teren de joacă pentru copii, un teren de fitness și parcări pentru biciclete, transmite stiridinmoldova.md.

Pe șantier sunt în desfășurare lucrările de pavare a aleelor centrale, pe o suprafață de 4600 m2, precum și de instalare a bordurilor – 3800 metri liniari. De asemenea este așternut asfaltul pe cele 2 alei pietonale din vecinătatea bd Moscova. În paralel este confecționat mobilierul urban (81 bănci) și coșuri de gunoi. Gradul de realizare a proiectului este 20% din necesar, iar termenul de finalizare a acestuia este prevăzută pentru luna octombrie.

Costul lucrărilor pentru reconstrucția scuarului, în urma desfășurării licitației, este de 3,3 milioane de lei, surse prevăzute în bugetul municipal.

Proiectul de execuție a fost realizat de către Î.M. „CHIȘINĂUPROIECT”, iar lucrările de reconstrucție sunt efectuate de către S.C. „OZTOR” S.R.L.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.