În doar o săptămână, PAS a cheltuit pe reclama de pe Facebook 35 mii lei, echivalentul a 30 de pensii minime

Partidul Acțiune și Solidaritate se pare că nu ține cont de bani atunci când vine vorba de imagine și PR politic. Astfel, PAS a cheltuit în ultimele 7 zile peste 35 de mii de lei, doar pentru reclamele făcute pe pagina de Facebook a partidului, dar și pagini ale altor deputați, candidați ai PAS pentru funcția de deputat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent.

Astfel, pe pagina de Facebook a PAS rulează în prezent tocmai 12 reclame, iar în ultima săptămână a cheltuit deja pentru sponsorizări 1 140 de EURO. Suma dată va crește, dat fiind faptul că reclamele încă sunt active.

Culmea este că PAS a sponsorizat activ postări pe Facebook prin care cereau oamenilor ca să le doneze bani pentru campania electorală.

Reclame sponsorizate pe Facebook achitate de Partidul Acțiune și Solidaritate au avut în ultima săptămână și candidații pentru funcția de deputat Igor Grosu, Andrei Spînu, precum și pagina de tineret a partidului. Fiecare din ei cheltuind în ultimele 7 zile câte 100 de euro.

Deputații PAS, Radu Marian și Mihai Popșoi, și-ar fi achitat singuri reclamele.

Sponsorizări pe Facebook sunt și pe pagina Galben.md, care se prezintă ca fiind una de știri. Acest proiect fiind unul afiliat PAS, lucru sesizat și din reclamele rulate pe respectiva pagină de Facebook, pro-Maia Sandu și împotriva lui Igor Dodon. Pagina de Facebook Galben.md nu afișează informațiile privind persoana fizică sau juridică care achită pentru sponsorizări.

FOTO// Peste 35.000 de LEI a cheltuit PAS în ultimele 7 zile doar pentru reclamele pe Facebook
FOTO// Peste 35.000 de LEI a cheltuit PAS în ultimele 7 zile doar pentru reclamele pe Facebook
FOTO// Peste 35.000 de LEI a cheltuit PAS în ultimele 7 zile doar pentru reclamele pe Facebook

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.