În această săptămână vor avea loc mai multe evenimente. Vezi detalii

O săptămână plină de evenimente ne așteaptă. Astfel, potrivit primarului general Ion Ceban, în următoarele zile va fi Noaptea Muzeelor, Ziua Familiei și Dialogul Social. Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței de astăzi de la Primăria Chișinău.

„La finele săptămânii avem alte doua zile de weekend cu evenimente pe care Primăria Chișinău le va organiza. Este vorba pe date de 14 noaptea muzeelor, iar Duminică la Aleea Pietonală Eugen Doga și Aleea Grigore Vieru – 15 mai vom organiza ziua Familiei pentru locuitori și oaspeții capitalei.

Și în acest an „Dialogul Social” implică și va scoate în locuri publice artiștii noștri talentați, dar și tinerii și elevii de la școlile de muzică. Avem foarte multe talente care cântă în stradă pentru trecători. Poate descoperim acești copii, le oferim o scenă în locuri publice, pentru ca acești tineri să se manifeste. Orașul trebuie să prindă viață, iar oamenii acestui oraș să se implice în diverse activități. La fel, sâmbătă-duminică vom avea evenimentul Târgul „Școala Orașul Verde” în Parcul Alunelul”, a punctat edilul.

Ceban a rugat ca orașul să fie menținut curat și în ordine, astfel, ca oamenii să fie mândri.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.