Ilan Șor: “Orheiul devine un model pentru orașele din Moldova prin restaurarea continuă a infrastructurii”

Motivele de bucurie nu se mai termină la locuitorii din Orhei. Încă două străzi din municipiu au fost reparate temeinic. Într-o perioadă scurtă, au fost asfaltate, la standarde înalte, o stradă importantă din sectorul Lupoaica – strada Brașoveanu și strada „Fără nume”.

“Astăzi, suntem bucuroși să vă prezentăm încă un obiect gatapentru exploatare în Orhei. De data aceasta, a doua viață a primit carosabilul de pe strada Mihai Brașoveanu, și, de asemenea, a fost asfaltată strada “Fără nume”. Pentru noi este important ca cetățenii să se simtă fericiți și confortabil la ei acasă. Orhei este cel mai frumos oraș din Moldova, chiar mai bun decât Capitala. Totul este frumos – parcuri, străzi, lacuri, OrheiLand. Aici se gândesc la oameni, dezvoltă infrastructura, implementează programe sociale, susțin familiile tinere, tinerii, ajută bătrânii”, a declarat Valerian Cristea, viceprimarul municipiului Orhei.

Acesta nu este primul și, cu siguranță, nici ultimul proiect de infrastructură de mare anvergură din sectorul Lupoica. Dar lucrările de îmbunătățire a acestuia, dar și a altor cartiere din oraș, nu sunt finalizate, a declarat președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu.

“În acest cartier am început să facem drumuri încă din 2015. Iată, deja de 8 ani, o echipă de profesioniști, adevărați patrioți, modernizează orașul. Aceasta repară clădiri, școli, grădinițe, renovează străzile, așterne asfalt de cea mai bună calitate, care va dura 20-30 de ani. Mulțumim conducerii municipiului și serviciilor municipale, care implementează proiectul. Acesta întărește încrederea oamenilor în ziua de mâine”, a declarat Dinu Țurcanu.

Locuitorii sectorului sunt mulțumiți de faptul că două străzi au fost aduse în ordine.

“Aceasta este, pur și simplu, minunat. Treptat, toate străzile din iubitul nostru Orhei devin un model pentru orașele din Moldova. Suntem mândri de orașul nostru și de oamenii care îl administrează. Este o mare fericire”, a spus un locuitor din Lupoaica.

“Este greu de crezut că în vremurile noastre grele și înșelătoare suntem norocoși să avem o asemenea conducere a orașului și a raionului. Este o mare fericire că suntem conduși de oameni care, în primul rând, se gândesc la locuitorii orașului și raionului, la nevoile noastre, la problemele noastre… Ei restabilesc Orheiul nostru drag, ne fac viața mai bună. Mulțumesc echipei lui Ilan Șor”, a spus o locuitoare a acestui sector.

Ilan Șor, care în 2015 le-a redat oamenilor speranța în viitor, a subliniat că, în pofida tuturor intrigilor Guvernului mincinos și incompetent din Republica Moldova, toate promisiunile vor fi îndeplinite.

“Toată țara urmărește ceea ce se întâmplă la Orhei și în raionul Orhei, pentru că noi am devenit deja un exemplu, un model pentru toată lumea. Am demonstrat că și în condiții incredibil de dificile se poate de făcut fapte bune, se poate, pas cu pas, de restaurat orașul, să ajuți oamenii, să susții businessul. Noi nu putem fi opriți, pentru că lucrăm pentru Dumneavoastră, iar Dumneavoastră aveți încredere în noi. De aceea vom reuși”, a declarat Ilan Șor.

Timp de 8 ani, de când Ilan Șor a fost ales primar, orașul s-a transformat, devenind un exemplu de conducere competentă și de utilizare eficientă a resurselor financiare, în beneficiul oamenilor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.